Nicole Mesaroš

Formulator

O meni...

Moje ime je Nicole Mesaroš, po zanimanju sam magistra inženjerka kemijskog inženjerstva. Diplomirala sam na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije 2019. godine te sam se iste godine zaposlila u JGL-u u odjelu Razvoj formulacija (Istraživanje i razvoj), na poziciji formulatora.

O jednom mom radnom danu...

Kada radiš u Istraživanju i razvoju, teško je opisati jedan tipičan radni dan jer svaki projekt nosi nove izazove i nove prepreke za koje je potrebno pronaći rješenje. Obično se u isto vrijeme radi na nekoliko različitih projekata, koji su u različitim fazama razvoja pa je potrebno biti izuzetno organiziran i kreativan; ipak u Istraživanju i razvoju od ideje nastaju proizvodi i smišljaju se različiti proizvodni procesi koji će dovesti do cilja - kvalitetnog gotovog proizvoda. Takav rad iziskuje blisku suradnju s brojnim drugim odjelima te zahvaljujući tome, vrlo brzo upoznaješ veliki broj kolega iz drugih odjela. Svakako, rad u Istraživanju i razvoju je vrlo dinamičan i definitivno nikada nije dosadno jer se svakodnevno susrećemo s novim, dosad neviđenim situacijama, ali kako se da primijetiti, kao tim smo vrlo uspješni u suočavanju s istima.

O motivaciji prema radu...

Motivira me želja za rastom, kako osobnog, tako i cijelog kolektiva, a dakako dobri rezultati dosadašnjeg rada uvelike doprinose dodatnoj motivaciji.

O radu u JGL-u... 

Rad u JGL-u je izazovan, motivirajuć, kreativan, zabavan, dinamičan... Ponekad smo suočeni s naizgled teško rješivim problemima, međutim uz podršku odličnih kolega i sjajnog okruženja svaka se prepreka brzo premosti te zadovoljstvo i motivacija nakon rješavanja takvih problema postaju tim veći. Također, velika prednost rada u JGL-u je fleksibilno mjesto rada, kao i razni benefiti i sustavi nagrađivanja, jer na kraju krajeva, svih nas razvesele takve stvari.

O želji za novim znanjima... 

Željela bih dodatno proširiti do sada stečena znanja razvoja formulacija i proizvodnih procesa, kao i steći nova, kako bih jednoga dana mogla sa što većim iskustvom ispuniti svoju želju i davati inovativne ideje za buduće nove proizvode, a time doprinijeti uspjehu cijelog JGL-a.

O mojim hobijima...

Kako volim dinamičnu atmosferu na poslu, volim da mi je takvo i slobodno vrijeme, stoga poslije posla odlazim na crossfit. Volim proučavati i pripremati nove i zdrave recepte, kako za glavna jela, tako i za deserte, što moje ukućane čini vrlo sretnima. Osim toga, volim šetati psa, iako ga ponekad ipak treba natjerati u šetnju. Vikendima volim planinariti ili skijati sa svojom ''boljom polovicom'' te provoditi vrijeme s obitelji i prijateljima.

O uspjesima i zadovoljstvu...

Jedan od najvećih uspjeha mi je dakako završen fakultet s odličnim uspjehom, to što sam dobila rektorovu nagradu za individualan znanstveni rad, kao i to što sam dio kolektiva kao što je JGL. Smatram da smo real-life superheroji, budući da stvaramo lijekove koji olakšavaju svakodnevicu brojnim ljudima.

O timskom okruženju...

O svojim kolegama stvarno mogu reći sve samo najbolje, međusobna smo si podrška i svakodnevno učimo jedni od drugih. Moji kolege su kreativni i svi pristupamo izazovima sa namjerom da ih riješimo, uvijek sve prepreke na kraju ''pretvorimo'' u nešto dobro. Svatko ima priliku izraziti svoje mišljenje, dati ideju i rješenje. Posljednje, ali ne i najmanje bitno je naglasiti da kada na poslu pronađeš ljude koje možeš nazvati prijateljima, znaš da imaš zaista predivan tim.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.