Ivana Mičić

Tehničar izrade

O meni…

Moje ime je Ivana Mičić. Završila sam Medicinsku školu u Rijeci smjera farmaceutski tehničar. Nakon staža u ljekarni i položenog stručnog ispita sam se zaposlila u JGL-u. Bilo je to u veljači 2011. godine što znači da sam 10 godina dio JGL obitelji. Moje radno mjesto je od samog početka tehničar izrade proizvoda na odjelima sterilnih otopina. 

O jednom mom radnom danu…

Jedan moj radni dan u proizvodnji je zanimljiv. Sastoji se od puno volje, timskog rada, stečenog znanja i izazova da bi proizvod kojeg proizvodimo bio kvalitetan.

O izazovima u proizvodnji…

Izazovi u mojem radu se najčešće događaju oko dobre organizacije, poneke nove i nepoznate situacije, koje uspijem prevladati smirenošću, pozitivnim stavom i novim idejama, za što bolji i lakši rad.

O timskom okruženju… 

Rad u timskom okruženju je odličan za rast pojedinca kao osobe. Timski rad donosi različite ljude i karaktere u poslovan svijet. U timskom radu možete osjetiti zadovoljstvo, važnost u timu, ozbiljnost. U takvom radu prenosimo znanje jedni drugima, dajemo pomoć jedni drugima. Svaka osoba je karika koja je bitna da bi se formirao lanac koji predstavlja naš rad i kvalitetan proizvod koji dolazi u ruke naših korisnika.

O motivaciji prema radu… 

Moja motivacija za rad je ta da se osjećam korisno, da napravim nešto što nekome može pomoći. Motivacija mi je sam moj posao jer radim ono što volim i što mi se sviđa i odgovara meni kao osobi. Želim biti uspješna u radu kako bi bila zadovoljna i u privatnom životu.

O radu u JGL-u…

Raditi u JGL-u je zanimljivo. Rad nije monoton jer imamo puno različitih proizvoda, raznih odjela, radnih mjesta. Kod rada ovdje najviše volim što vidim da se moj trud isplati, što JGL to vidi i cijeni kao i odnos s kolegama i kompletna radna okolina.

O želji za novim znanjima…

Koliko god znanja stekla kroz ove godine u JGL-u, toliko sam svjesna da u poslu znanju nema kraja.  Težim tome da se moje znanje širi u svim pogledima života.

O mojim hobijima…

Moji hobiji u privatno vrijeme su aktivnosti s obitelji, posvećenost djeci i prijateljima.

O uspjesima i zadovoljstvu…

Moj najveći uspjeh je taj što pružam sebi, djeci i obitelji sve što nam je potrebno kako bi živjeli dobro te da si možemo priuštiti ono što nam je potrebno. Sve to zajedno u cjelini mi čini veliko životno zadovoljstvo.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.