Romina Matejčić

Voditeljica tehnološkog procesa

O meni…

Po zanimanju sam magistra farmacije, diplomirala sam farmaceutsku kemiju i tehnologiju na fakultetu u Trstu. Posao u JGL-u je moje prvo zaposlenje, ovdje radim od studenog 2017. Od početka radim u proizvodnji na poziciji voditelja tehnološkog procesa. Krenula sam na odjelu polučvrstih oblika, potom sam radila na odjelu suhih oralnih oblika, a sad radim na odjelu sterilnih proizvoda. 

O jednom mom radnom danu…

Jutro obično započinjem obilaskom odjela nakon čega sudjelujem na jutarnjim koordinacijama proizvodnje gdje komentiramo proizvodne aktivnosti od prošlog dana i tekući plan proizvodnje za taj radni dan. Većinu radnog dana provodim u proizvodnji, na svom odjelu, rješavajući dnevne obveze kao što su izrada planova proizvodnje, provjera ispravnosti proizvodnog procesa i pregled radnih naloga. Osim uobičajenih dnevnih obaveza, često se bavim promjenama i poboljšanjima proizvodnog postupka te njihovim validacijama. 

O motivaciji i interesima… 

Motivira me dinamika rada u proizvodnji jer je svaki radni dan drugačiji od prethodnog. Svaki dan naučim nešto novo. Najviše me interesira tehnologija izrade i oblikovanja različitih farmaceutskih oblika. Zadovoljstvo pronalazim u radu s kolegama uz koje svaki radni proces prođe brže i ugodnije. 

O ponosu prema JGL-u…

Veseli me što sam dio JGL tima i što pridonosim napretku naše tvrtke. 

O želji za novim znanjima… 

Željela bih proširiti znanja koja sam do sada stekla kroz rad i sudjelovanje u raznim projektima te osnažiti svoje slabije strane kako bi mogla više pridonijeti ostvarenju uspjeha svog tima i cijelog JGL-a.  

O mojim hobijima…

Nakon radnog vremena volim se opustiti odlaskom u šetnju, na neku sportsku aktivnost ili druženjem s obitelji i prijateljima. 

O uspjesima i zadovoljstvu… 

Svojim uspjehom smatram uspješno balansiranje između privatnog i poslovnog života. Sretna sam što uz zahtjevan posao koji sa sobom povlači i djelovanje izvan radnog vremena uspijevam uživati u vremenu provedenom u igri sa svojim nećakom i opuštanju s ostatkom obitelji. 

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.