Aqua Maris zavijorio Zagrebom
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Aqua Maris zavijorio Zagrebom

1 min čitanja Objavljeno: 19.9.2015.

Velike i male zastave Aqua Maris preplavile su centar Zagreba kako bi mnogobrojnim šetačima prenijele dobre vijesti s predznakom Aqua Maris: promjenu imena i vizualnog identiteta proizvoda iz čitave linije te novo ime starog proizvoda – AQM 4allergy s ektoinom. Također su podsjetile na proizvode namijenjene svakodnevnoj higijeni i ovlaživanju nosa te zdravom disanju svakoga dana i noći.

Aqua Maris promotorice i stjegonoše predvodili su tim za ulične aktivnosti u najposjećenijoj pješačkoj zoni grada uz zanimljiv koncept natjecanja i nagradne igre. Brendiranim zastavama, svojevrsnim simbolom za kvalitetu proizvoda Aqua Maris, povećana je vidljivost promocije, kao i zanimanje šetača.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.