Crveni Nosovi poručuju – doktoriraj humor!
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Crveni Nosovi poručuju – doktoriraj humor!

1 min čitanja Objavljeno: 16.4.2018.

U sklopu tematskog stručnog skupa u organizaciji JGL-a sredinom travnja održan je zanimljiv, novi program klaunovadoktora iz Udruge Crveni Nosovi pod nazivom „Doktoriraj humor“.

Aktivnost je namijenjena prvenstveno medicinskom osoblju koje radi s bolesnom djecom te daje vrijedan komunikacijski alat kako bi se stvorio topliji i humaniji odnos između medicinskog osoblja i pacijenta temeljen na povjerenju.

Program se sastoji od dvaju dijelova – teorijske osnove potkrijepljene mnoštvom primjera iz bogate prakse klaunovadoktora te interaktivne radionice u čijem sklopu sudionici s klaunovima kroz igru uče konkretne alate koji im mogu poslužiti u svakodnevnome radu s bolesnima i nemoćnima.

„Humor i smijeh ne mogu promijeniti stvarnost teške bolesti, ali mogu olakšati iskustvo i obogatiti odnose pacijenta i njegovatelja, kao i svih osoba uključenih u skrbi za pacijente.“ – poruka je klaunovadoktora iz Crvenih Nosova, udruge čiji rad tvrtka JGL podržava drugu godinu zaredom, a koji igru i radost donose u bolničke sobe djece širom Hrvatske već osam godina.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.