Inspirativan JGL Pharma Valley za 130 mladih ljudi
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Inspirativan JGL Pharma Valley za 130 mladih ljudi

1 min čitanja Objavljeno: 18.4.2019.

Četiri posjete u četiri dana za ukupno 130 posjetitelja! Prosjek godina u našem JGL Pharma Valleyju prošlog je tjedna „spušten“ za dvadesetak godina, a gotovo proporcionalno tome podignuta je razina dobre energije koju su sa sobom donijeli gimnazijalci, brucoši i farmaceutski tehničari koji su se s tehnologijama i proizvodnjom u farmaceutskoj industriji došli upoznati upravo u JGL.

Polaznike diplomskog studija Sigurnosti na radu riječkog Veleučilišta, karlovačke gimnazije, srednje škole Pregrada i Medicinske škole Šibenik, kao i uvijek do sada, posvećeno i vrlo profesionalno kroz nadahnjujući interijer lokacije Svilno 2 proveo je naš Vladimir Maleš, specijalist operativnih poslova u Proizvodnji. Spremno i sveobuhvatno naš je Vlado odgovarao na brojna i vrlo konkretna pitanja koja su stizala od mladih posjetitelja i njihovih pratnji, dok je sve o primjeni struke u praksi riječkim gostima dodatno pojasnio i naš Milan Pavlović, specijalist zaštite na radu i zaštite okoliša.  

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.