Inspirativan JGL Pharma Valley za 130 mladih ljudi
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Inspirativan JGL Pharma Valley za 130 mladih ljudi

1 min čitanja Objavljeno: 18.4.2019.

Četiri posjete u četiri dana za ukupno 130 posjetitelja! Prosjek godina u našem JGL Pharma Valleyju prošlog je tjedna „spušten“ za dvadesetak godina, a gotovo proporcionalno tome podignuta je razina dobre energije koju su sa sobom donijeli gimnazijalci, brucoši i farmaceutski tehničari koji su se s tehnologijama i proizvodnjom u farmaceutskoj industriji došli upoznati upravo u JGL.

Polaznike diplomskog studija Sigurnosti na radu riječkog Veleučilišta, karlovačke gimnazije, srednje škole Pregrada i Medicinske škole Šibenik, kao i uvijek do sada, posvećeno i vrlo profesionalno kroz nadahnjujući interijer lokacije Svilno 2 proveo je naš Vladimir Maleš, specijalist operativnih poslova u Proizvodnji. Spremno i sveobuhvatno naš je Vlado odgovarao na brojna i vrlo konkretna pitanja koja su stizala od mladih posjetitelja i njihovih pratnji, dok je sve o primjeni struke u praksi riječkim gostima dodatno pojasnio i naš Milan Pavlović, specijalist zaštite na radu i zaštite okoliša.  

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.