JGL atrakcija uz potpis profesora Baltazara
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL atrakcija uz potpis profesora Baltazara

1 min čitanja Objavljeno: 08.9.2017.

Popularni profesor Baltazar treću je godinu zaredom stigao na riječku Trsatsku gradinu i ponovno donio dozu znanosti uz pregršt interaktivnih sadržaja.

Edukativne prezentacije najmlađima je predstavio i kreativni JGL-ov tim Istraživanja i razvoja približivši im stvaranje CO2, miješanje lanolina i vode, punjenje masti u tube i spreja u pumpice, a najveće oduševljenje izazvao je crveni kupus kao pH indikator.

Inače, Baltazar na Gradini tematska je manifestacija inspirirana činjenicom da je Rijeka poslužila tvorcima animiranog filma Profesor Baltazar kao inspiracija za stvaranje Baltazar-grada. Cilj manifestacije jest popularizacija znanosti te prezentacija znanstvenih tema prilagođenih svakodnevici. Tako je na jedan dan Gradina iznova postala znanstveni centar gdje predavačice i predavači predstavljaju znanstvene teme na zanimljiv i inovativan način.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.