„JGL kapljica“ održana sedmi put
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

„JGL kapljica“ održana sedmi put

1 min čitanja Objavljeno: 03.6.2019.

U partnerstvu s Crvenim križem i Kliničkim zavodom za transfuzijsku medicinu KBC-a Rijeka, JGL je obilježio Svjetski dan darivatelja krvi novim izdanjem korporativne humanitarne akcije darivanja krvi „JGL kapljica“.

U poslovnom prostoru kompanije na Svilnom akciju je ukupno podržalo 47 zaposlenika, prikupljeno je 38 doza krvi, od čega je 10 zaposlenika darivanju pristupilo prvi put.

„Akcija je bila jako dobra, ponosni smo na sve zaposlenike JGL-a koji svojim nesebičnim djelovanjem spašavaju ljudske živote. S obzirom na to da je naš kolektiv većinom ženski, veseli nas što JGL-ovke dižu ukupni prosjek darivateljica, a posebno je značajno što kompanija dva puta godišnje iznova potiče ljude na ovakvo plemenito djelo.“, istaknuli su iz riječkog Crvenog križa.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.