JGL laboratorij u sklopu „Baltazara na Gradini“
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL laboratorij u sklopu „Baltazara na Gradini“

1 min čitanja Objavljeno: 02.9.2019.

Završetak ljeta na Trsatskoj gradini bio je posvećen najmlađima koji su se kroz manifestaciju „Baltazar na Gradini” mogli upoznati sa zabavnom stranom znanosti.

U suradnji sa Sveučilištem u Rijeci, svoj rad predstavilo je niz znanstvenika, studenata i profesora, a na mnogobrojnim štandovima za mališane bile su organizirane interaktivne radionice gdje su iz prve ruke mogli naučiti nešto o matematici, fizici, farmaciji, kemiji ili se zainteresirati za tehničku kulturu obradom drva. 

Petu godinu zaredom mnogobrojni posjetitelji ondje su imali priliku posjetiti i mali JGL laboratorij gdje su naši zaposlenici Istraživanja i razvoja, Proizvodnje i Kvalitete kreativno demonstrirali izradu krema za lice i punjenja sprejeva, predstavili tajne uspješnog tabletiranja i ispitivali kvalitetu sirovina. Mnogi mališani u tome su im pomogli i pritom se dobro zabavili.

Projekt „Baltazar na Gradini” inspiriran je poveznicom ove legendarne animirane serije i grada Rijeke. Naime, tvorcima serije upravo je Rijeka poslužila kao nacrt za Baltazar-grad.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.