JGL na prvom Festivalu vitalnosti
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL na prvom Festivalu vitalnosti

1 min čitanja Objavljeno: 17.11.2014.

Sudjelovali smo na prvom trodnevnom Festivalu vitalnosti, održanom u organizaciji dnevnih novina 24sata od 13. do 15. studenoga 2014.

Jedinstveno događanje posvećeno zdravlju, ljepoti i harmoniji duha i tijela u skladu je s našom misijom unapređenja kvalitete života kroz brigu o zdravlju.

JGL-ov štand smjestio se u atraktivnoj kupoli u srcu Zagreba, na samom Cvjetnom trgu, gdje su brojni posjetitelji mogli saznati korisne informacije o ključnim brendovima poput Aqua Marisa, Meraylsa, Lactogyna, Normije i Vitalije te se okušati u zabavnoj nagradnoj lutriji. Simpatična Meralysova igraonica posebno je zainteresirala naše najmanje posjetitelje, koji su vrijeme proveli u igri, bojenju i čitanju JGL-ove i Aqua Marisove slikovnice. Veselo i edukativno bilo je za vrijeme trajanja klinike za medvjediće, gdje su studenti medicine, farmacije i stomatologije s mališanima izliječili sve medvjediće i tako pripomogli u smanjenju straha od bijelih doktorskih kuta.

Festival vitalnosti bio je rezerviran i za ženski kutak, unutar kojeg su stručnjaci iz Zavoda za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar” održali edukativna i zanimljiva predavanja o iznimno važnim temama koje se tiču ponajprije zdravlja žena, poput važnosti mamografije, prevencije i liječenja HPV-a te raka vrata maternice. Najsretnije i najspretnije slušateljice nagradili smo Lactogynovim paketom za žensko zdravlje.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.