JGL obitelj dio trkačkog spektakla Wings for Life
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL obitelj dio trkačkog spektakla Wings for Life

1 min čitanja Objavljeno: 09.5.2017.

JGL-ov tim treću godinu zaredom bio je dio globalne utrke Wings for Life World Run, velikog sportskog projekta kojim se želi skrenuti pozornost na ozljede leđne moždine i prikupiti sredstva za znanstvena istraživanja koja se provode s ciljem pronalaženja rješenja i podizanja kvalitete života ozlijeđenih.

Trčalo se u Zadru, 7. svibnja 2017. s početkom u 13 sati, a među trkačima na 24 lokacije diljem svijeta našla se i dvadeseteročlana ekipa JGL obitelji pod vodstvom kapetanice Nives Šimac, voditeljice globalnog upravljanja proizvodima u JGL-u. Svake godine utrka u Zadru sve više raste, sve je više uključenih, a priča o zajedništvu ostaje zauvijek. Ovoga je puta tako sa zadarskog Foruma potrčalo čak osam tisuća prijavljenih.

“Radi se doista o pravom sportskom osvježenju i jedinstvenom spektaklu koji iz godine u godinu pokazuje da utrkivanje može biti iznimno zabavno i potpuno drukčije od onih na koje smo navikli. Osim humanog cilja i vrhunske organizacije, fascinantno je na jednom mjestu osjetiti takvu količinu pozitivne energije ljudi plemenitog srca koji ujedinjeni trče s istim ciljem”, riječi su Nives Šimac.

Članovi JGL obitelji ukupno su pretrčali sjajnih 250 kilometara i na taj način pokazali timski entuzijazam za stvaranje boljeg i ljepšeg svijeta!

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.