JGL-ov tim na Wings For Life 2016.
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL-ov tim na Wings For Life 2016.

1 min čitanja Objavljeno: 09.5.2016.

Jedna od najljepših staza na svijetu protegnula se 8. svibnja 2016. od zadarskog Foruma prema  Primoštenu pod motom “Cijeli svijet za jedan cilj” i “Trčimo za one koji ne mogu”. U sklopu globalne humanitarne utrke Wings for Life, sa startne pozicije u Zadru, koji je po treći put bio domaćin utrke, krenulo je čak sedam tisuća natjecatelja.

Među njima, drugu godinu zaredom, bio je i JGL-ov tim koji je s velikim entuzijazmom dao doprinos projektu kojim se želi skrenuti pozornost na ozljede leđne moždine i prikupiti sredstva za znanstvena istraživanja koja se provode s ciljem pronalaženja rješenja i podizanja kvalitete života ozlijeđenih.

Zajedno s trkačima iz 203 zemlje svijeta, dvadesetak članova JGL-ove ekipe u Zadru ukupno je pretrčalo 213 kilometara. Važniji od svega svakako je bio plemeniti i motivacijski cilj.

“Mislim da je najbitnije što smo odlučili sudjelovati za jedan plemenit cilj, pomoći svima onima koji ne mogu trčati, dati potporu financiranju najsuvremenijih istraživanja ozljeda leđne moždine. Nije bitno je li to pet kilometara, deset, petnaest kilometara, bitno je pokazati dobru volju i biti dio ovog sjajnog humanitarnog projekta. Vidimo se dogodine.”, kazao je Oliver Travaš, Voditelj globalnog upravljanja segmentima u JGL-u i kapetan JGL-ova tima.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.