JGL-ov tim uspješan na 17. izdanju Fiumanke
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL-ov tim uspješan na 17. izdanju Fiumanke

1 min čitanja Objavljeno: 12.6.2016.

Usprkos vremenskoj prognozi koja je bila 98 litara kiše po kvadratnom metru s nula čvorova vjetra, JGL-ov tim još je jednu godinu zaredom ponosno ušao u cilj na novom izdanju Fiumanke, regate zbog koje Rijeka polovicom lipnja tradicionalno živi u znaku jedrenja.

Kaže se da “sreća prati hrabre” pa je i ovog puta izgleda baš sreća podarila svim sudionicima umjesto kiše i bonace pretežno oblačno vrijeme i konstantan južni vjetar od 15 do 18 čvorova. Ovakve uvjete nitko nije očekivao i prava su rijetkost za riječki zaljev koji obiluje bonacama.

U odličnom raspoloženju i punih jedara, JGL-ova šesteročlana posada Aqua Maris jedrilice na čelu sa skiperom Matom Poropatom svojim je zalaganjem doprinijela sjajnom rezultatu – naši su JGL jedriličari postigli zavidnu brzinu od 7 do 9 nm. Do cilja su stigli za 2 sata i 31 minutu te time zauzeli 17. mjesto u ukupnom plasmanu. Prijavljenih jedrilica bilo je više od 200.

Onaj nemirni JGL-ov duh koji kaže “Uvijek može bolje” obilježio je i ovo natjecanje pa je ekipa nakon analize rute napravila mogućnosti za poboljšanje rezultata te kažu kako će i sljedeće godine prisustvovati punoljetnoj Fiumanki uz zabavu i zdravi sportski duh.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.