JGL-ovci uljepšali prosinac obitelji Lekan
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL-ovci uljepšali prosinac obitelji Lekan

1 min čitanja Objavljeno: 31.1.2014.

Da se tradicionalni božićni domjenci mogu oplemeniti višim ciljem potvrdili su proteklog prosinca zaposlenici nekoliko odjela naše tvrtke. Novcima prikupljenima na simboličnoj tomboli koju su samostalno organizirali tijekom blagdanskog susreta naše su kolege iz Tehničke službe, Operativne i Centralne nabave, odlučile pomoći onima kojima je to prijeko potrebno.

Timskom složnošću, do obitelji Lekan iz Škrljeva došli su nakon kontaktiranja s nadležnima u gradskoj socijalnoj službi, zajedno im se uputili u posjet i na licu mjesta uočili da u trošnoj prizemnici za normalno življenje manjka kuhinja, perilica rublja i bojler.

Nakon razgovora s Marinkom, samohranim ocem lošeg zdravstvenog stanja, koji uz dvoje malodobne djece brine i o svojoj 86-godišnjoj majci, naši JGL-ovci nisu dvojili ni trenutka, već su se odmah uputili u kupnju spomenutih kućanskih aparata i kuhinje, pridodali tome i nešto hrane te sredstava za čišćenje te donaciju predali Lekanovima!

Da pomoći nekome znači pomoći izgraditi sebe dobro je poznato, stoga ne čudi što je finale ove akcije izazvalo veliki ponos, ispunjenost i sreću među onima koji su u njoj sudjelovali. Sasvim suprotno prevladavajućem društvenom ozračju pesimizma i beznadnosti, JGL-ov duh plemenitosti i solidarnosti vrijedan je svake hvale!

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.