JGL-ovka Tamara volonterka „Malog doma“
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL-ovka Tamara volonterka „Malog doma“

1 min čitanja Objavljeno: 17.3.2017.

Tamara Crnčić, specijalistica pripreme tiskane ambalaže u JGL-u, ostvarila je svoju dugogodišnju želju da volontira u Africi. S torbom punom donacija potrebnih lijekova, početkom ožujka sletjela je u Keniju i započela s volonterskim angažmanom u zdravstvenom centru koji djeluje pod vodstvom misionara Mire Babića.

U sirotištu “Mali dom” žive djeca koja su nepokretna zbog dječje paralize uzrokovane zagađenom vodom, hermafroditi te djeca s nerazvijenim ekstremitetima kojima fra Miro uspijeva nabaviti proteze i pomagala te im tako olakšati život i učiniti ih samostalnijima. U ovom su sirotištu mnogi dobili šansu za život, a vrata obrazovanja otvorena su im kroz misijsku školu Sv. Franje.

Sljedećih dana dio svog volonterskog vremena naša će Tamara iskoristiti kako bi pomogla medicinskoj sestri Evelin koja radi u centru sirotišta i uputila je u sve JGL-ove proizvode koje je donijela, a sve mališane JGL je dodatno obradovao torbama, olovkama i kapama.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.