JGL sponzor utrke „Homo si teć”
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL sponzor utrke „Homo si teć”

1 min čitanja Objavljeno: 13.4.2015.

Značaj jedne od najdugovječnijih i najposjećenijih uličnih utrka u Hrvatskoj, utrke “Homo si teć” koja redovito okuplja tisuće Riječana i njihovih gostiju, još jednu godinu zaredom prepoznala je i riječka farmaceutska tvrtka JGL. Ovaj festival sporta i rekreacije u grad svake godine unese živost i razigranost, sve podsjeti koliko je za zdravlje važno kretati se i boraviti u prirodi. JGL pomaže donacijom sredstava, ali i poticanjem zaposlenika da učestvuju u utrci.

To je jedan mali doprinos lokalnoj zajednici i poruka da JGL podržava svaku akciju koja podiže svijest o tome koliko je važno brinuti o zdravlju za kvalitetu života kako pojedinca tako i društva u cjelini. Društveno odgovorno poslovanje, prema kojem su aktivnosti kojima tvrtka doprinosi društvu fokusirane na zaštitu okoliša i unapređenje kvalitete i standarda života, za JGL predstavlja koncept stvaranja zajedničke vrijednosti povezane s njenim temeljnim poslovanjem.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.