JGL-u Green Frog priznanje
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL-u Green Frog priznanje

1 min čitanja Objavljeno: 29.1.2016.

Za Izvješće o održivom razvoju 2014. tvrtki JGL uručeno je priznanje Green Frog na prvom Deloitteovom natječaju za najbolji izvještaj o održivom razvoju u Hrvatskoj.

“Natječaj Green Frog predstavlja izvanrednu priliku da predstavite svoju održivu praksu i načine osviještenog i aktivnog upravljanja gospodarskim, društvenim i okolišnim utjecajem. Osiguravanje održivog rasta već je dugo sastavni dio poslovanja brojnih tvrtki u Srednjoj Europi. Ako je usko povezano sa strategijom, dugoročno vodi poslovnoj uspješnosti i poboljšanju financijskog položaja tvrtke.”, naveo je Dražen Rajaković, viši menadžer u Deloitteovom odjelu poslovnog savjetovanja.

Nagradama Green Frog odana su priznanja tvrtkama koje izvještavaju o održivosti te se njima nastoji ostale potaknuti da se priključe ovom trendu. Prilikom odabira najboljih izvještaja, žiri je uzeo u obzir četiri smjernice, a radi se o izvještavanju o ključnim indikatorima na temelju kojih prijavljena tvrtka mjeri održivost, zatim o materijalnosti, sadržaju izvješća te o strukturi izvještaja i načinu komunikacije informacija. Prvu nagradu osvojila je INA industrija nafte d.d., a u natječaju je ukupno sudjelovalo deset hrvatskih tvrtki.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.