JGL uz studentski projekt istraživanja tržišta
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL uz studentski projekt istraživanja tržišta

1 min čitanja Objavljeno: 23.3.2015.

JGL nastavlja jačati partnersku suradnju sa sveučilišnom zajednicom prepoznajući ogroman potencijal za umrežavanje te imajući na umu da se već u studentskim klupama mogu prepoznati budući perspektivni zaposlenici. U suradnji s Ekonomskim fakultetom u Rijeci i Hrvatskom udrugom za marketing (CROMAR) pokrenut je natječaj u cilju istraživanja stavova potrošača o uporabi lijekova u segmentu brige o kućnim ljubimcima.

Pravo sudjelovanja imaju studenti završne godine preddiplomskog studija i studenti diplomskog studija ekonomskih fakulteta, članovi CROMAR-a koji oforme studentske timove te predaju radove do početka lipnja. Tri najbolja studentska rada bit će nagrađena, a prezentacija istraživanja i dodjela nagrada održat će na godišnjem kongresu CROMAR-a.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.