JGL zlatni sponzor Business Plan Contest natjecanja
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL zlatni sponzor Business Plan Contest natjecanja

1 min čitanja Objavljeno: 15.3.2012.

Tvrtka JGL ove je godine zlatni sponzor studentskog natjecanja u pisanju poslovnih planova Business Plan Contest čiji je osnovni smisao pružiti priliku i poticaj studentima da svoju poslovnu ideju razviju u upotrebljiv i profesionalno razrađen poslovni plan. Business Plan Contest je edukacijskog karaktera, a cilj je probuditi poduzetnički duh među mladim, perspektivnim i obrazovanim ljudima te motivirati kreativne pojedince s inovativnim idejama da samostalno krenu u poduzetničke vode.
Projekt je započet po uzoru na slične projekte koje organiziraju vodeća svjetska sveučilišta (npr. Harvard Business School) i jedino je poduzetničko natjecanje ovog tipa u Hrvatskoj. Prije samog natjecanja, kroz osam tjedana studenti imaju desetak radionica iz različitih područja poduzetništva.
Projekt promiče timski rad, komunikacijske vještine, toleranciju, marljivost, odgovornost i poslovnu pismenost s ciljem zadržavanja mladih i ambicioznih ljudi u Hrvatskoj. Natjecanje omogućuje dodatnu edukaciju, zanimljive predavače, interaktivna predavanja i radionice, te je otvoreno za sve studente iz Republike Hrvatske.
Svečano otvorenje natječaja održano je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 14. ožujka 2012. a brojne zainteresirane studente ondje su dočekali predstavnici fakulteta, studentskih organizacija, pokrovitelja, sponzora, investitora.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.