Meralys broji sredozemne medvjedice u Jadranu
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Meralys broji sredozemne medvjedice u Jadranu

1 min čitanja Objavljeno: 08.6.2011.

Nakon lansiranja novog dekongestiva za nos Meralys, inovativne i sinergijske kombinacije morske vode i lijeka koji na pakovanju ponosno pokazuje maskotu sredozemne medvjedice, podržali smo u radu Udrugu za istraživanje i zaštitu prirode – Grupu Sredozemna medvjedica.

Djelatnost Udruge Grupa Sredozemna medvjedica je istraživanje i obilaženje bivših i mogućih staništa sredozemne medvjedice u hrvatskom dijelu Jadranskog mora u svrhu utvrđivanja učestalosti pojavljivanja jedinki. Donacija će se koristiti za kupnju podvodne kamere za praćenje sredozemne medvjedice u hrvatskom dijelu Jadranskog mora.

Sredozemna medvjedica obitava u čistim i nezagađenim morima, te je podrška Udruzi i njihovom obitavalištu ujedno garancija onog što se ističe kroz proizvode Meralys i Aqua Maris – čistoća morske vode Jadrana.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.