Najbolji timovi Realizatora predstavili rješenja u JGL-u
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Najbolji timovi Realizatora predstavili rješenja u JGL-u

1 min čitanja Objavljeno: 05.2.2018.

Krajem 2017. godine JGL se priključio novom izdanju sveučilišnog natjecanja u studijama slučaja Realizator koji je organizirala Zaklada Sveučilišta u Rijeci.

Projekt je i ovoga puta bio osmišljen prvenstveno s ciljem približavanja studenata realnom sektoru, a ove godine, uz JGL sudjelovali su i Infobip, Javna ustanova Priroda, Metis i Zagrebačka banka.

Tim tvrtke zainteresiranima je ponudio poslovni slučaj „Razvoj poslovanja, oftalmički portfelj, ulazak na tržište Njemačke i Poljske u segmentu samoliječenja bolesti oka“. Od ukupno 28 ekipa, upravo za JGL-ov slučaj prijavilo se njih 11 i učinilo ga slučajem s najvećim brojem prijava. Studenti različitih fakulteta iskoristili su time priliku da steknu praktično iskustvo na temelju prethodno stečenog znanja.

Najbolji timovi nagrađeni su nagradama u iznosu od 3.000 za prvo, 2.000 za drugo te 1.000 kuna za treće mjesto, a tijekom siječnja svoja su poslovna rješenja predstavili i multidisciplinarnom JGL-ovu timu.

Sjajne ideje, kreativna rješenja, visoka motiviranost, široka posvećenost i vješte analize predstavljene su pred raznolikim auditorijem, a mlade je talente podržao i predsjednik Upravnog odbora tvrtke Ivo Usmiani pohvalivši angažman, motivaciju i vještine svih sudionika.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.