Nastavak radionica “More je živo” u Splitu i Omišu
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Nastavak radionica “More je živo” u Splitu i Omišu

1 min čitanja Objavljeno: 29.6.2015.

Radionice u sklopu projekta “Edukacija djece o potrebi očuvanja i zaštite jadranskog podmorja”, koji JGL već nekoliko godina rado podržava, održane su u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Radi se o dugoročnom projektu na nacionalnoj razini koji pomaže u edukaciji mladih i njihovom osvještavanju da smo pomorska zemlja, da je naše more izvor zdravlja i energije, da ga treba čuvati.

Četverodnevne radionice održane su u Splitu u osnovnoj školi “Pojišan” za ukupno 300 učenika od 1. do 4. razreda te Omišu, gdje je u osnovnoj školi “Josip Pupačić” edukaciju prošlo oko 250 učenika.

Učenici su odslušali teorijski dio uz predavanje, prezentaciju, film i projekciju fotografija te praktični dio – motivacijsko natjecanje u sakupljanju organizama iz mora te prezentaciju ronilačkih vještina i kratki tečaj ronjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.