Novo izdanje Bolnice za medvjediće na Zrinjevcu
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Novo izdanje Bolnice za medvjediće na Zrinjevcu

1 min čitanja Objavljeno: 22.6.2016.

Već više od deset godina Bolnica za medvjediće predano radi na otklanjanju dječjeg straha od liječnika i bijelih kuta! U organizaciji dviju studentskih udruga – Studentske sekcije Hrvatskog liječničkog zbora (SSHLZ) i Europske medicinske studentske asocijacije (EMSA), ovaj zanimljiv i edukativan projekt djecu uči zdravim navikama i potiče ih na brigu o vlastitom zdravlju.

Još jednu godinu zaredom, zagrebački će Zrinjevac 22. i 23. lipnja 2016. otvoriti vrata Bolnice za medvjediće te na zabavan i interaktivan način mališane i njihove plišance upoznati s radom liječničke ordinacije, kirurške sale, laboratorija te postupcima i liječničkim priborom.

Usmjeren prvenstveno na djecu predškolske dobi, projektom se posebna pozornost pridaje edukaciji djece, prvenstveno o zdravlju, dobrim higijenskim navikama, zdravoj prehrani te ljudskom tijelu, čime se od najranije dobi djecu uči o važnosti zdravlja, stvaranju zdravih navika i odgovornom odnosu prema vlastitom zdravlju.

Tvrtka JGL daje podršku ovom edukativnom događaju već dugi niz godina.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.