Održivi razvoj uz bicikle JGL
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Održivi razvoj uz bicikle JGL

1 min čitanja Objavljeno: 02.10.2015.

Kako povezati dvije proizvodne lokacije JGL-a na brži, ekonomičniji, ekološki prihvatljiviji, zdraviji i zanimljiviji način? Na Svilnom su automobili out, a bicikli totalno in!

Malo je zaposlenika koji ih još nisu primijetili, posebice otkad se šepure novim nadstrešnicama obojenim tvrtkinim bojama, sve je više onih koji su isprobali brzine novih vozila JGL-a, a još više onih koji ih svakodnevno koriste za prijevoz “roba i usluga” na relaciji Svilno 1 – Svilno 2.

Novih članova parkirališta JGL ukupno je 30, a namijenjeni su prvenstveno potrebama posla, onima koji redovito obilaze obje lokacije tvrtke. Ipak, u svakom su trenutku dostupne i svim zaposlenicima koji za vrijeme radnog dana, u pauzi od posla, žele napraviti mali rekreacijski “đir”.

Također, kako bi se nova prijevozna sredstva maksimalno iskoristila i kako bi njihov puni potencijal došao do izražaja, bicikli su vikendom zaposlenicima dostupni za besplatan najam. Pravo “JGL bicikliranje” na Svilnom tek počinje, jer iz dana u dan sve više zaposlenika prepoznaje ovaj novi, zdravi, antistresni i ekološki JGL trenutak.

Dodatno veseli što je ekološka priča JGL-ovih novih prijevoznih rješenja proteklog mjeseca oplemenjena i hibridnim vozilima. Hibridi su tiši i senzibilniji, ekološki osvješteniji, ekonomski prihvatljiviji. Više ne predstavljaju tehnologiju s druge planete, tu su oko nas. Istovremeno daju odgovor na rastuće cijene goriva, i još važnije, pridonose održivom razvoju okoline u kojoj djelujemo.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.