Paks i JGL nastavljaju s nacionalnim edukacijskim projektom
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Paks i JGL nastavljaju s nacionalnim edukacijskim projektom

1 min čitanja Objavljeno: 18.5.2012.

Ovih dana na otoku Rabu i Lošinju – u Osnovnoj školi “Ivana Rabljanina”, područnoj školi u Loparu te Osnovnoj školi “Marija Martinolića” u Malom Lošinju – ponovo su započele radionice koje Udruga Paks, u suradnji s JGL-om, provodi u sklopu edukacijskog projekta “Edukacija djece o potrebi očuvanja i zaštite jadranskog podmorja”. Radi se o dugoročnom nacionalnom projektu koji će pomoći u edukaciji mladih i njihovu osvještavanju o tome da nam je naše more mnogostruko korisno i da ga trebamo čuvati.

Projekt sufinanciraju i podržavaju Ministarstvo kulture, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta i Ministarstvo zaštite okoliša i prirode. Podsjetimo, krajem školske 2010./2011. te početkom 2011./2012. godine radionice su provedene i u osnovnim školama i vrtićima u Rijeci i na kvarnerskoj rivijeri.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.