Podrška biciklizmu i triatlonu
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Podrška biciklizmu i triatlonu

1 min čitanja Objavljeno: 11.6.2012.

JGL je tijekom lipnja bodrio sportaše i sportašice diljem Lijepe Naše! Četvrto izdanje Rapskog triatlona održalo se 9. lipnja 2012. u gradu Rabu, na rivi ispred Hotela Padove, i u četiri je discipline okupilo oko 250 natjecatelja. Samo dan kasnije održan je rekreativni biciklistički maraton “Koprivnica – Kalnik 2012.” na kojem je sudjelovalo sedamdesetak domaćih biciklista iz Zagreba, Rijeke, Koprivnice, Križevaca, Bjelovara, ali i SAD-a.

U organizaciji Biciklističkog kluba “Koprivnica” i pod nazivom “Kretanjem prema zdravlju”, glavni moto maratona bio je popularizacija biciklizma kao sporta i odgovorniji odnos prema vlastitom zdravlju. Kad je riječ o Rapskom triatlonu, ovogodišnje je izdanje ponudilo bogat prateći zabavni program, a mnogobrojna publika, koju su činili i brojni inozemni gosti, uživala je u pet utrka – aquatlonu za djecu, triatlonu za djecu, supersprint triatlonu, sprint triatlonu i sprint triatlonu za štafete.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.