Podržali smo studentski projekt „Kapi života 16“
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Podržali smo studentski projekt „Kapi života 16“

1 min čitanja Objavljeno: 29.11.2011.

Studenti Medicinskog fakulteta su, u suradnji s Gradom Rijekom, Crvenim križem, SZ-om Sveučilišta u Rijeci i SZ-om Medicinskog fakulteta, i ove godine u našem gradu tradicionalno organizirali hvalevrijedan humanitarni projekt ” Kapi života 16″.

Projekt uključuje akciju dobrovoljnog darivanja krvi, mjerenje tlaka i glukoze u krvi te izradu EKG-a i spirometrije građanima. Glavni je cilj prevencija dviju najčešćih bolesti sadašnjice, hipertenzije i dijabetesa, te prikupljanje krvi za one kojima je to najpotrebnije.

Ova tradicionalna akcija odvijala se već šesnaestu godinu zaredom te je do sada postigla veliki uspjeh. Naime, do sada je na svakoj akciji prikupljeno oko stotinu doza krvi. Naša tvrtka prepoznala je značaj i važnost ovakve akcije te potpomognula u njezinu organiziranju.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.