Primorje Aqua Maris: Najveći uspjeh seniorki od osnutka Kluba
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Primorje Aqua Maris: Najveći uspjeh seniorki od osnutka Kluba

1 min čitanja Objavljeno: 14.5.2012.

Na Državnom prvenstvu Hrvatske u sinkroniziranom plivanju, održanom 12. i 13. svibnja 2012. godine na Bazenima Kantrida u Rijeci, seniorke kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris četiri su puta zakoračile na najvišu stepenicu postolja.

Cure su osvojile zlatne medalje u svim disciplinama, ostavivši konkurenciju daleko iza sebe. Rebecca Domika, Lucija Bujan, Maja Pađen, Martina Mušković, Leda Lenac, Ivana Host, Marta Crnčić, Mia Šestan i Tesa Pavić, pod vodstvom trenerice Valerije Petrachine, pokazale su veliku nadmoć na ovom natjecanju i učinile svoj klub, ali i JGL, koji je njihov dugogodišnji sponzor, veoma ponosnima. U njihovu čast organizirana je i konferencija za novinare na kojoj smo se družili s djevojkama, čestitali im i, naravno, poželjeli da samo tako nastave!

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.