„Sinkrice” Primorja Aqua Maris nižu uspjehe
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

„Sinkrice” Primorja Aqua Maris nižu uspjehe

1 min čitanja Objavljeno: 01.4.2015.

Plivačice Primorja Aqua Maris uspješno su otvorile novu natjecateljsku sezonu sjajnim postignućima na Hrvatskom kupu slobodnih rutina u Splitu. Naše su sinkrice bile najbolje u svim kategorijama u kojima su nastupile – bile su prve u kombinaciji i duetu, juniorke su bile najbolje u timu, mlađe juniorke u sve tri discipline, a kadetkinje u duetu i timu. Tome treba dodati i treće mjesto u duetu u kategoriji mlađih juniorki i kadetkinja.

Pobjednički niz nastavile su na juniorskom državnom prvenstvu održanom  krajem ožujka u Splitu, gdje su osvojile dvije zlatne i jednu srebrnu medalju. Sinkrice su bile vrlo uspješne i na Orka kupu u Mađarskoj gdje su se borile u oštroj konkurenciji 24 kluba iz šest europskih zemalja te su se vratile s ukupno pet medalja (2 zlatne, 2 srebrne i 1 brončanom) u tri različite dobne kategorije.

Podsjetimo kako je Aqua Maris dugogodišnji ponosni sponzor naših Primorjašica pa i ovim putem od srca čestitamo djevojkama i njihovim trenericama koje su još jednom dokazale kako se upornost i trud itekako isplate!

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.