Sjajan odaziv zaposlenika JGL-a na „Office fit“
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Sjajan odaziv zaposlenika JGL-a na „Office fit“

1 min čitanja Objavljeno: 27.5.2019.

Došavši u JGL s ciljem demonstracije vježbi opuštanja i istezanja na poslu, Valentić je na dvije lokacije, u prostorima Kontrole kvalitete i uredskom dijelu objekta JGL-a na Svilnom zainteresiranima pokazao timske vježbe koje doprinose poboljšavanju koncentracije na poslu, kao i općeg stanja.

Veliki interes i motivacija zaposlenika doprinijeli su sjajnoj atmosferi u kojoj se prilagođeni grupni fitness program pretvorio u mini-proces team buildinga i uspostavljanja većeg osjećaja za suradnju s kolegama, ali i međusobnog povjerenja.

Premijera događaja „Office fit“ dobila je sjajne povratne informacije od JGL-ova tima, baš kao što se i Mariu Valentiću izrazito svidjelo premijerno vježbanje u bijelim kutama!

Podrška JGL-a javnozdravstvenoj akciji „Uz Pablo budi fit“ uključila je promociju brendova Aqua Maris, Vizol S, Magnezij TOP DIREKT i Prolife VIS prema krajnjim potrošačima i zaposlenicima. Osobiti interes korisnika, posebice onih kojima je vježbanje sastavni dio rutine, bio je usmjeren na magnezij, ključni mineral za funkcioniranje našeg organizma, i proizvoda Prolife VIS koji s vitaminima B skupine i koenzimom Q10 predstavlja pravi energetski booster.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.