Solidarni doprinos JGL-a području pogođenom potresom
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Solidarni doprinos JGL-a području pogođenom potresom

1 min čitanja Objavljeno: 22.1.2021.

Učestala briga o dobrobiti zajednice u kojoj poslujemo nagnala je tvrtke JGL Grupe u Hrvatskoj – JGL, Adrialab i ZU Pablo – da se promptno priključe brojnim pojedincima i gospodarskim subjektima koji su tijekom proteklih tjedana pomagali stanovnicima pogođenima razornim potresom na širem području Siska, Petrinje i Gline.

Osim financijskih donacija usmjerih prema stanovnicima i zaposlenicima čija je obiteljska imovina ili imovina bliskih osoba stradala u potresu, iskoristili smo naše osnovne djelatnosti kako bismo pomogli, ali i nastavili pomagati žiteljima Sisačko-moslavačke županije. 

Pakete proizvoda, prvenstveno dezinficijensa, analgetika i protuupalnih lijekova, u suradnji s Hrvatskom ljekarničkom komorom, odaslane su ustanovama koje su od strane Ministarstva zdravstva ovlaštene za provođenje projekta „Donacijske ljekarne” te su namijenjene stanovnicima koji žive sami i nisu u mogućnosti brinuti se o sebi. 

Također, u suradnji s medicinskim osobljem ustanova koje su pogođene potresom, u proteklom smo razdoblju donirali opremu i sredstava koji su se pokazali kao nužni za nastavak rada i obavljanja tekućih aktivnosti. 

Sa solidarnim doprinosom u dijelu brige o zdravlju i u ublažavanju štete nastale potresom nastavljamo i dalje, s ciljem dodatnog pružanja pomoći onima kojima je najpotrebnija.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.