Studenti medicine iz cijelog svijeta oduševljeni JGL-om
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Studenti medicine iz cijelog svijeta oduševljeni JGL-om

1 min čitanja Objavljeno: 17.7.2018.

Međunarodna udruga studenata medicine Hrvatska CroMSIC, uz generalno sponzorstvo JGL-a, te u suradnji s KBC-om Rijeka, UniRi-jem i Centrom za podvodnu i hiperbaričnu medicinu, ovoga je srpnja organizirala Ljetnu školu ronjenja za šesnaest izvrsnih studenata medicine iz cijelog svijeta.

Uz pet stručno vođenih zarona na kostrenskim plažama studenti iz Austrije, Belgije, Danske, Egipta, Hong Konga, Indije, Irske, Malezije, Njemačke, Norveške, Poljske, Singapura i Turske tijekom sedmodnevnog su boravka, kroz edukativna predavanja, imali priliku doznati više i o segmentu podvodne i hiperbarične medicine koja ima široku primjenu u brojnim granama medicine.

S obzirom na to da JGL aktivno pomaže rad studentskih organizacija te rado podržava edukativne projekte koji su vezani za razvoj znanosti, sudionici Ljetne škole ronjenja imali su priliku posjetiti prostore kompanije na Svilnom te se detaljnije upoznati sa složenim procesima razvoja, proizvodnje i skladištenja farmaceutskih proizvoda. Tom prilikom saznali su ponešto i o samim procesima razvoja proizvoda iz najinternacionalnije linije tvrtke, linije Aqua Maris, kao i važnosti ispiranja nosa prije ronjenja.

Studente su u obilazak povele mlade snage JGL-a te im na prilagođen, mladenački način predstavile način rada u tvrtki te brojne izazove s kojima se svakodnevno susreću radeći za kompaniju koja samostalno i uz posredstvo partnera posluje na više od pedeset tržišta svijeta.

JGL na ovaj način daje doprinos pozicioniranju Rijeke kao grada u kojemu znanost i industrija usko surađuju te koji je otvoren za edukaciju mladih talenata, povezujući ih s poslovnom zajednicom i pripremajući na buduće poduzetničke izazove.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.