Sudjelujemo u obnovi riječkog kazališta
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Sudjelujemo u obnovi riječkog kazališta

1 min čitanja Objavljeno: 14.1.2016.

Tvrtka JGL podržala je inicijativu »Obnovimo riječko kazalište!« upućenu pojedincima i poduzećima Rijeke i Primorsko-goranske županije s ciljem da se pridruže obnovi riječkog kazališta.

– Svi već primjećujemo potrebu da se naše kazalište počne obnavljati. Dotrajao izgled kazališta ostavlja dojam da nas nije briga za najveću i najvažniju kulturnu instituciju našega grada. Sve češće nam govore da je predstava ili koncert sjajan, ali da bi trebalo poraditi na cjelokupnom izgledu kazališta. Ovo je poziv svima da se uključe u projekt obnove koji bi počeo već iduće godine, dakako uz sve potrebne dozvole konzervatora, stoji u priopćenju iz kazališta.

Plan obnove predviđen je u nekoliko etapa, a u prvoj fazi planiraju se obnoviti sjedalice u parteru, otirači na ulasku u kazalište, staze na stepenicama u kazalištu, tepisi na prvom katu i u parteru.

JGL je uključivanjem u obnovu sjedalica postao nositelj drugog reda partera, a proces obnove trajat će od dvije do tri godine.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.