Suradnja Ekonomskog fakulteta, Cromara i JGL-a
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Suradnja Ekonomskog fakulteta, Cromara i JGL-a

1 min čitanja Objavljeno: 30.11.2015.

U okviru višegodišnje suradnje JGL-a s Katedrom za marketing riječkog Ekonomskog fakulteta, ove je godine organizirano rješavanje poslovnih slučajeva, čemu je podršku dala i Hrvatska udruga za marketing Cromar. Tema je bila obraditi poslovni slučaj ulaska JGL-a na tržište lijekova u veterini, odnosno procijeniti postoji li potencijal primjene humanih lijekova na kućne ljubimce, a prijaviti su se mogli studenti iz cijele Hrvatske.

Suradnja je bila intenzivna, a pobjedničko rješenje odabrano je nakon recenzije profesora s fakulteta i kolega iz marketinga JGL-a. Članovima tima uručeno je priznanje, financijska nagrada i poklon-paketi proizvoda na Cromarovom kongresu u Splitu 23. listopada 2015.

Studentima je tema bila iznimno zanimljiva jer su radili na konkretnom slučaju koji je životan i upotrebljiv u praksi. Evo razmišljanja jedne od članica pobjedničkog tima:

Sudjelovanje u rješavanju studije slučaja JGL-a bilo je odlično iskustvo budući da smo imali priliku biti u izravnom kontaktu s gospodarstvom i dobiti realni zadatak koji je tvrtka htjela istražiti. Sva veća poduzeća trebala bi poput JGL-a povećati suradnju sa sustavom obrazovanja jer tako dobivaju nove, svježe ideje od studenata, a mladi ljudi putem takvih zadataka mogu bolje shvatiti što bi voljeli raditi u životu, odnosno u kojem smjeru žele nastaviti. Zahvaljujemo na pruženoj prilici!

JGL-u je sudjelovanje bila izvrsna prilika za potporu akademskoj zajednici u segmentu društveno odgovornog poslovanja, ali i izvor neopterećenih, originalnih ideja za jedan od mogućih smjerova budućeg poslovanja.

Kao kruna natjecanja, pobjednički tim u sastavu Gabriela Makovac, Daria Ragus i Maja Stipetić, u pratnji profesorica Ekonomskog fakulteta, Jasmine Dlačić, Maje Vujičić te Ive Ribarić, posjetio je JGL, predstavio slučaj zaposlenicima Strateškog marketinga te obišao proizvodne pogone tvrtke.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.