Svjetski dan zdravlja uz JGL
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Svjetski dan zdravlja uz JGL

1 min čitanja Objavljeno: 06.4.2012.

Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije i Grad Rijeka obilježili su Svjetski dan zdravlja bogatim programom na riječkom Korzu. U suradnji s JGL-om, Gradskim društvom Crvenog križa Rijeka, Medicinskim fakultetom u Rijeci i poliklinikom Medico organizirana su međugeneracijska sportska natjecanja, nordijsko hodanje za građane te mjerenja šećera u krvi, krvnoga tlaka i mineralne gustoće kostiju. Građanima su se dijelili brojni edukativni materijali, među kojima i JGL-ove promotivne brošure o ORS Normiji, Lactogynu i Aqua Marisu, a održana je i demonstracija kardiopulmonalne reanimacije te liječnička savjetovanja, sve s ciljem podizanja zdravstvene osviještenosti stanovništva i stvaranja zajedničke pozitivne energije za zdravlje.

Mališane su najviše razveselili JGL-ovi baloni, a široke osmijehe duž cijelog Korza izazivale su maskote sredozemne medvjedice Meralys, kraljice Normije i Lactogynke koje su im darivale tetovaže i majice.

Na kraju, dodajmo da se Svjetski dan zdravlja obilježava 7. travnja, a moto ovogodišnjeg bilo je aktivno starenje uz slogan “Dobro zdravlje dodaje život godinama”. Prigodan program u Rijeci ujedinio je sve dobne skupine stanovništva sa zajedničkim ciljem – dobrim zdravljem u mladosti osigurati zdravu i kvalitetnu starost.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.