Tablete i kreme profesora Baltazara oduševile najmlađe
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Tablete i kreme profesora Baltazara oduševile najmlađe

1 min čitanja Objavljeno: 07.9.2018.

Kako se rade tablete, kako pune kreme u tube, a kako sprejevi u bočice – demonstrirali su znatiželjnicima svih uzrasta zaposlenici JGL-a na četvrtom izdanju znanstveno-popularne riječke manifestacije „Baltazar na Gradini“.

Naše predavačice iz odjela Istraživanja i razvoja i predavači iz odjela Proizvodnje temama su pristupili vrlo inovativno te kompleksne farmaceutske procese publici približili kroz zanimljive demonstracije, „oživljenu“, nekadašnju tehnologiju i pokuse.

U JGL-ovom edukativnom kutku najviše su uživali najmlađi koji su po prvi put ove godine imali i uloge demonstratora, a profesor Baltazar uobičajeno je na Trsatsku gradinu donio još pregršt sadržaja među kojima je svatko mogao pronaći nešto za sebe.

Zanimljiva predavanja održali su studenti i profesori Sveučilišta u Rijeci, a mnoge udruge, organizacije i pojedinci na osebujan su način predstavili interaktivne teme koje se bave popularizacijom znanosti.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.