Timska akcija JGL-ovaca za smanjenje utjecaja na okoliš
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Timska akcija JGL-ovaca za smanjenje utjecaja na okoliš

1 min čitanja Objavljeno: 02.4.2016.

Zanimljiva diskusija na temu “Trgovanje zelenom energijom kao mehanizam poticanja izgradnje OIE” u organizaciji HRPSOR-a održana je u Novinarskom domu u Zagrebu krajem ožujka. Brojni sudionici, stručnjaci i praktičari u uvodu su obradili teme važnosti poticanja OIE, metodologije utvrđivanja podrijetla električne energije, kao i prenijeli iskustva s certifikatima i perspektive razvoja sustava jamstva podrijetla električne energije.

Mnogi primjeri dobre prakse u gospodarstvu dokazali su kako je posjedovanje zelenih certifikata najčešće dio šire politike odgovornosti i težnje prema održivosti poslovanja. Nakon uvodnih izlaganja održan je okrugli stol koji je moderirala Mirjana Matešić, ravnateljica HR PSOR-a, a na kojemu je među ostalima sudjelovao i Dalibor Starčević, voditelj tehničke podrške JGL-a. Starčević je tom prilikom opisao najvažnije aktivnosti koje JGL poduzima kako bi što je moguće više smanjio svoj utjecaj na okoliš te posebno istaknuo aktualnu akciju “Upali zeleno ovaj mjesec” koja se u JGL-u provodi povodom uvođenja sustava ISO 50001.

Kako bi svi zaposlenici bili uključeni u proces neprekidnog poboljšavanja sustava upravljanja energijom, u JGL-u se tijekom travnja posebno promovira učinkovito korištenje električne energije. Kroz poticanje i razvijanje aktivnosti, kao i pozitivnih stavova, vrijednosti i ponašanja u odnosu na okoliš i njegovu zaštitu, JGL nastoji dati doprinos općem podizanju svijesti o potrebi očuvanja okoliša i prirode u svim oblicima gospodarskog i društvenog djelovanja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.