Timski rad i izvrsna rješenja na „Realizatoru“
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Timski rad i izvrsna rješenja na „Realizatoru“

2 min čitanja Objavljeno: 30.1.2019.

Na studentskom kampusu u Rijeci održala se svečana dodjela nagrada pobjednicima trećeg izdanja riječkog sveučilišnog case study natjecanja Realizator 2018., u kojemu je tvrtka JGL sudjelovala drugu godinu zaredom.

Radi se o natjecanju koje studentima pruža praktično iskustvo rada na rješavanju stvarnih poslovnih problema, ali i priliku spajanja s mogućim budućim poslodavcima. Naime, Realizatorom je već dokazano da poslodavci studentska rješenja poslovnih slučajeva ostvaruju te da se dobivenim iskustvom i znanjem pojedinci istaknu na tržištu rada.

Rješavanju JGL-ovog poslovnog slučaja pod nazivom „Penetracija (rast) brenda Vizol S u Hrvatskoj kroz inovaciju“ ove je godine pristupilo ukupno šest timova koji su, u vrlo kratkom vremenu, pokazali iznimno zanimljiva promišljanja utemeljena na primarnim i sekundarnim istraživanjima, temeljitu pripremu te odličnu prezentaciju i obranu prezentiranih rješenja.

Voditeljica projekta od strane JGL-a i članica žirija bila je naša Višnja Bilobrk, globalna brend menadžerica koja je iskustvo rada na Realizatoru opisala riječima: „Bilo mi je iskreno zadovoljstvo družiti se sa studentima i gledati rezultate izvrsnog timskog rada i zadivljujuće pozitivne i kreativne energije kojom sudionici cijelom događanju daju jedinstven i dojmljiv pečat. Po tom kriteriju sam smatrala da svi zaslužuju najviše ocjene pa sam u ocjenjivanje uključila multidisciplinarni JGL-ov tim.“

Po svim ocjenjivanim kriterijima, uz posvećenu internu analizu, jednoglasno je najboljim ocijenjen četveročlani tim „X-Gen“ u sastavu Nino Požar, Karla Pavlović, Pegi Pavletić i Andrea Trbojević, koji je izradio i prezentirao rješenje utemeljeno na vrsnoj pripremi i razradi poslovnog slučaja.

U sklopu trećeg Realizatora nagrađena su najbolja rješenja svakog od ukupno šest poslovnih slučajeva pa je tako 38 studenata iz 14 timova od dva do četiri člana primilo novčane nagrade u iznosu od 3.000 kuna za prvo, 2.000 za drugo te 1.000 kuna za treće mjesto. Ukupni fond nagrada iznosio je 35.000 kuna.

Svi predstavnici poduzeća i institucija (Grad Rijeka, Dom zdravlja PGŽ, Geotech d.o.o., Jadranka hoteli d.o.o., Namještaj Mima i JGL) pohvalili su profesionalnost natjecatelja i izvrsna rješenja te naglasili da im je čast pružati mladim ljudima ovakve prilike za učenje kroz primjenu stečenih znanja na projektima iz prakse.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.