Timskom akcijom za dom „Braća Mažuranići“
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Timskom akcijom za dom „Braća Mažuranići“

1 min čitanja Objavljeno: 15.2.2017.

U obitelji Doma “Braća Mažuranići” žive djeca iz svih krajeva Hrvatske, oni kojima je sudbina namijenila da djetinjstvo provedu izvan vlastitog doma. Trenutačno je ondje smješteno 31 dijete bez odgovarajuće roditeljske skrbi te troje djece koja su u poludnevnom boravku. Mnogi su se od njih tijekom božićno-novogodišnjih blagdana obratili našoj tvrtki sa svojim željicama koje smo tijekom siječnja rado timski ispunili. Osim proizvoda, naša ekipa velika srca rado je, o vlastitom trošku, kupila i u najkraćem mogućem roku sakupila mnoštvo potrepština s liste mališana iz Doma “Braća Mažuranići”. Najveća radost svakako je činjenica da možemo pomoći i da to rado činimo, a osmijeh nam je izmamila i zahvalnica ravnatelja Borisa Pilepića za akciju, ali i još jedno novo prijateljstvo!

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.