Tiskan edukativan priručnik i DVD o potrebi očuvanja i zaštite Jadranskog mora
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Tiskan edukativan priručnik i DVD o potrebi očuvanja i zaštite Jadranskog mora

1 min čitanja Objavljeno: 06.2.2012.

U sklopu programa radionica na temu “More je živo” Društva za ekološka istraživanja Paks, koje već dugi niz godina djecu diljem Hrvatske aktivno upoznaje s bogatstvom Jadranskog mora, tijekom 2011. godine tvrtka JGL podržala je provođenje multidisciplinarnoga nastavnog projekta “Edukacija djece predškolske i školske dobi u Hrvatskoj o potrebi očuvanja i zaštite Jadranskog podmorja” na Kvarneru.

Zahvaljujući istom, više od 500 učenika od 1. do 6. razreda te dvjestotinjak predškolaca iz Rijeke, Kostrene, Opatije i Lovrana tijekom proteklih je mjeseci dobilo nova znanja o bogatstvu i vrijednostima podmorskih staništa Jadrana, ali i potrebi njihova očuvanja i zaštite. Paralelno s radionicama, a radi dodatnog oplemenjivanja čitavog projekta, članovi Društva aktivno su radili i na izradi pomoćnih nastavnih sredstava – edukativnoj knjižici i DVD-u koji su, nakon pozitivnog mišljenja Uprave za zajedničke programe Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i Agencije za odgoj i obrazovanje, tiskani tijekom siječnja 2012. godine.

Spomenute edukativne materijale namijenjene odgajateljima, učiteljima i profesorima Udruga Paks u narednom razdoblju namjerava besplatno podijeliti svim školama u Republici Hrvatskoj, a njihovu distribuciju provesti uz pomoć županijskih voditelja koji bi odgovorne osobe u školama unaprijed obavijestili o vrijednosti materijala.

Video pogledajte ovdje.

Edukativna knjižica “More je živo”

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.