Uspješan početak akcije„I tvoja kap pomaže“
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Uspješan početak akcije„I tvoja kap pomaže“

1 min čitanja Objavljeno: 15.5.2012.

Ostvariti snove, uklopiti se u svakodnevnicu i živjeti, koliko je to moguće, normalan život san je svih slijepih osoba. U tome im uvelike pomaže kvalitetno obrazovanje koje iziskuje sredstva koja njihove obitelji često nisu u stanju pokriti. Upravo smo stoga donaciju u sklopu aktualne humanitarne akcije “I tvoja kap pomaže” na 12. kongresu Hrvatskoga oftalmološkog društva i ovogodišnjem, desetom izdanju Savjetovanja farmaceuta Hrvatske namijenili Hrvatskoj zakladi za školovanje slijepih “Marko Brkić” koju je osnovao Hrvatski savez slijepih, i to za projekt financijske potpore školovanju slijepih učenika i studenata Hrvatske. Sudionici akcije donosili su magnete i njima punili kap na našem izložbenom prostoru, a JGL je svaki magnet pretvorio u donaciju vrijednu 100 kuna. Mnogi su prepoznali vrijednost akcije, vrlo se rado u nju uključili i podržali je! Nešto vrijedno i drukčije ispunilo je mnoga srca! Veselimo se skorom nastavku akcije!

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.