Zaposlenici JGL-a darovali krv u trećoj akciji JGL kapljica
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Zaposlenici JGL-a darovali krv u trećoj akciji JGL kapljica

1 min čitanja Objavljeno: 06.6.2017.

Jedanaest zaposlenika JGL-a prvi je put darovalo krv na humanitarnoj akciji dobrovoljnog davanja krvi JGL kapljica koju je ova farmaceutska tvrtka treći put organizirala u partnerstvu s Crvenim križom i Kliničkim zavodom za transfuzijsku medicinu KBC Rijeka.

U poslovnom prostoru unutar novog kompleksa JGL Pharma Valley akciju su podržala 42 zaposlenika, a prikupljeno je ukupno 29 doza krvi koju su darovali zaposlenici JGL-a i članice kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris.

“JGL se opet pokazao kao svijetli primjer i tvrtka koja među svojim zaposlenicima potiče humanu praksu darivanja krvi. Osim što jačaju naš doprinos naporima da osiguramo potrebne zalihe krvi onima kojima je to potrebno, korporativne akcije ovakvog tipa jačaju partnerstvo u lokalnoj zajednici i uvelike doprinose njezinom rastu i razvoju”, naglasio je Ivo Vidotto, predsjednik Savjeta darivatelja krvi Gradskog društva Crvenog križa Rijekate Nacionalnog odbora za dobrovoljno davanje krvi.

JGL se i ove godine priključio obilježavanju Svjetskog dana darivatelja krvi kako bi upozorio na važnost ostvarivanja cilja Svjetske zdravstvene organizacije  da se do 2020. godine krv u svim zemljama svijeta prikuplja samo od dobrovoljnih davatelja, dok je danas to slučaj samo u 62 zemlje svijeta, među kojima je i Hrvatska.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.