Zelena djela za održivu budućnost
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Zelena djela za održivu budućnost

1 min čitanja Objavljeno: 26.4.2018.

Petu godinu zaredom HEP Opskrba i kupci ZelEna, među kojima je i tvrtka JGL, uredili su okoliš i zasadili stabla oko HEP-ove hidroelektrane.

U sklopu projekta ZelEn, akcija „100 zelenih stabala“ ovoga se puta provela kod hidroelektrane Vinodol, a sve s ciljem doprinosa programu Ujedinjenih naroda pokrenutom 2010. godine pod nazivom „Milijarda zelenih djela – međunarodni pokret kojim štitimo planet i osiguravamo održivu budućnost“.

Uz domaćine iz HE Vinodol akciji su se pridružili zaposlenici HEP Opskrbe, predstavnici HEP Proizvodnje, a inicijativu su podržali i kupci proizvoda ZelEna. U ime JGL-a u akciji je sudjelovao Dalibor Starčević, voditelj Tehničke podrške, koji je tom prilikom naglasio kako JGL želi stimulirati proizvodnju energije iz obnovljivih izvora kako bi ona postala konkurentnija energiji dobivenoj iz konvencionalnih izvora, kao i kontinuirano poticati održivi gospodarski rast u okruženju.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.