Aqua Maris Clean naj proizvod
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Aqua Maris Clean naj proizvod

1 min čitanja Objavljeno: 05.2.2018.

JGL-ov proizvod Aqua Maris Clean, sprej za nos, pobjednik je odabira naj proizvoda od strane potrošača koji je organiziran putem portala žena.hr, čime iznova potvrđujemo kvalitetu, vjernost te prepoznatljivost brenda kod krajnjih korisnika.

Odabir je realiziran šestu godinu zaredom, a svečana dodjela nagrada za proizvod godine održana je krajem siječnja kada je JGL-u uručeno priznanje za Aqua Maris Clean.

Za najbolje proizvode glasale su čitateljice i čitatelji portala žena.hr u razdoblju od polovice listopada do kraja 2017. godine. Proizvodi su bili podijeljeni u 27 kategorija i pokrivali su većinu proizvoda široke potrošnje, a mogli su se priključiti isključivo noviteti, tj. proizvodi koji su izašli na tržište nakon lipnja 2016.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.