Aqua Maris nagrađuje u mjesecu ljubavi
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Aqua Maris nagrađuje u mjesecu ljubavi

1 min čitanja Objavljeno: 01.2.2014.

U mjesecu ljubavi pripremili smo iznenađenje! Za bilo koja dva kupljena proizvoda iz bogate Aqua Maris linije prirodnih proizvoda za uho, grlo i nos tijekom veljače poklanjamo vam Aqua Maris Refresh sprej za nos, za nesputano uživanje u mirisima. Aqua Maris Refresh proizvod je limitiranog izdanja* u kojem smo najčišće kapi Jadrana obogatili hidrolatima lavande i smilja čiji će vas miris, obećavamo, zavesti!

Sve što trebate učiniti jest poslati nam broj računa, naziv ljekarne gdje ste kupili proizvode te svoje podatke (ime, prezime, adresa) na:

Udahnite Aqua Maris
JGL d.d.
Osječka 47
51 000 Rijeka

ili na e-adresu [email protected]

Krajnji rok za slanje podataka je 10. ožujka 2014. Sačuvajte svoj račun.

Aqua Maris Refresh sprej za nos upotrebljava se za dnevnu njegu i zaštitu sluznice nosa. Nakon primjene osjećat ćete se osvježeno i disati ugodnije!

* Proizvod nije dostupan u slobodnoj prodaji i može se dobiti samo putem ove akcije.

Saznajte više

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.