Aqua Maris postao globalni broj jedan
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Aqua Maris postao globalni broj jedan

1 min čitanja Objavljeno: 05.5.2014.

Prema podacima nezavisne konzultantske kuće Nicholas Hall za 2013. godinu, Aqua Maris najprodavaniji je brend na svijetu u segmentu fizioloških otopina i otopina na bazi mora. Zadovoljni potrošači širom svijeta prepoznali su vrijednost najinternacionalnijeg brenda tvrtke te Aqua Maris lansirali u sam vrh globalne ljestvice.

Aqua Maris osmišljen je za svakodnevnu uporabu, u kući i u pokretu. Linija naših proizvoda namijenjena je specifičnim potrebama dojenčadi, djece i odraslih te donosi olakšanje kod problema s disanjem, osnažuje tjelesnu obranu protiv prehlada i gripe i pomaže u reguliranju problema sa sinusima, alergijama i rinitisom. Aqua Maris također je koristan za ljude koji borave u uvjetima gdje je zrak suh zbog uporabe klimatizacijskih uređaja ili uvjetima zagađenog zraka na poslu ili u gradovima.

Kontinuirano unapređivanje naših proizvoda, posvećenost kvaliteti te suradnja sa stručnjacima u edukaciji pučanstva omogućili su nam da danas ponosno možemo istaknuti da smo globalni broj jedan u segmentu fizioloških otopina i otopina na bazi mora.

Vjerujemo u iscjeliteljsku moć mora. Naš je cilj omogućiti vam da je koristite svakodnevno!

Više o brendu pročitajte ovdje.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.