Aqua Maris sprej za nos – broj 1 u kvaliteti
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Aqua Maris sprej za nos – broj 1 u kvaliteti

1 min čitanja Objavljeno: 26.4.2013.

Zadovoljstvo nam je obavijestiti kako je JGL u istraživanju kvalitete švicarske kuće ICERTIAS – QUDAL 2013/2014 osvojila prvo mjesto, odnosno najveći broj glasova ispitanika u jednoj od istraženih kategorija.
lspitanici, hrvatski potrošači i korisnici interneta u Hrvatskoj, u istraživanju provedenom u ožujku 2013. u kojemu se mjerilo njihovo iskustvo, mišljenje i percepcija kada je riječ o kvaliteti proizvoda i usluga na hrvatskom tržištu, JGL su ispred konkurencije svrstali u sljedećoj kategoriji:

  • Aqua Maris, sprej za nos – najviša razina kvalitete u Republici Hrvatskoj

Istraživanje Quadal provedeno je na bazi 1.200 ispitanika, hrvatskih građana, i to u periodu između 4. i 15. ožujka 2013. od strane švicarske kuće ICERTIAS metodom CAWI – DEEPMA. Isto se provodi u skladu s odredbama Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja kojega su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Europska udruga istraživačkih stručnjaka (ESOMAR). Drago nam je što je naš brend osvojio još jedan značajan uspjeh i na zahtjevnom tržištu iznova dokazao kvalitetu i povjerenje potrošača.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.