Dodjela ICT gold nagrade
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Dodjela ICT gold nagrade

1 min čitanja Objavljeno: 15.12.2008.

Prvi put ove godine dodijeljena je ICT gold nagrada, prva hrvatska nacionalna nagrada za najbolju ICT implementaciju neinformatičke tvrtke. Prema ocjenama stručnog žirija, za najuspješniju primjenu ICT-a u unapređenju poslovanja prepoznata je kompanija Jadran Galenski Laboratorij iz Rijeke, koja je pobjednik prvog ICT gold natječaja.

Pobjednika u ovoj kategoriji, među ne-informatičkim tvrtkama koje su na najbolji mogući način ugradile informatičke i telekomunikacijske proizvode i usluge, te na taj način postigle zavidne poslovne rezultate, izabrale su čelne osobe iz vodećih hrvatskih kompanija i redakcija.

Jadran Galenski Laboratorij na tržištu je poznat po svojim proizvodima Adriance i Aqua Maris, ali i drugim lijekovima i kozmetičkim preparatima.
Od 2005. do kraja 2008. godine, ova tvrtka s tristotinjak zaposlenih uložila je više od 18 milijuna kuna u informatičke i telekomunikacijske proizvode i usluge.
Uprava kompanije ističe da im je upravo ulaganje u ICT i korištenje najnovijih ICT tehnologija značajno utjecalo na veću produktivnost kao i rast prihoda i profita u proteklim godinama.

ICT gold nagrada osmišljena je kako bi se stimulirale hrvatske kompanije na inteligentnije i osmišljenije ulaganje u ICT, te da se pokaže kako primjena visokih tehnologija informatike i telekomunikacija može biti presudna pomoć u poslovanju.

Investicije u ICT osobito su važne kada se zna da o ulaganjima u znanje, istraživanje i razvoj danas ovisi kako će izgledati gospodarska slika neke zemlje kroz sljedećih deset godina.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.