Grb Grada Rijeke za izniman doprinos Ivi Usmianiju
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Grb Grada Rijeke za izniman doprinos Ivi Usmianiju

1 min čitanja Objavljeno: 18.6.2021.

Na svečanoj akademiji održanoj sredinom lipnja u HNK-u Ivana pl. Zajca, u okviru obilježavanja Dana sv. Vida, dodijeljena su javna priznanja Grada Rijeke, a predsjednik Upravnog odbora JGL-a, Ivo Usmiani, primio je Zlatnu plaketu „Grb Grada Rijeke” za izniman doprinos u kontinuiranom stvaranju novih vrijednosti u farmaceutskom poslovanju te povezivanju poduzetništva, znanosti i kulture. 

Nominacija je stigla od članova Poslovnog kluba PartneRi, koji posljednjih godina aktivno djeluje u gradu Rijeci i okuplja niz poduzetnika, tvrtki i fizičkih osoba koji žele unaprijediti kvalitetu života i rada u lokalnoj zajednici, ponajprije sufinancirajući brojne projekte iz područja kulture.

Veliko priznanje Ivo Usmiani dobio je nakon trideset godina predanog rada u farmaceutskoj industriji, a kao krunu dugogodišnjeg rada i skupljanja građe iz povijesti lokalne, nacionalne i svjetske farmacije u listopadu prošle godine inicirao je pokretanje JGL Muzeja farmacije.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.