Izlazak na novo tržište – JGL registrirao tvrtku u SAD-u
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Izlazak na novo tržište – JGL registrirao tvrtku u SAD-u

1 min čitanja Objavljeno: 20.2.2011.

JGL je u SAD-u, u srcu New Yorka, na Manhattanu, registrirao tvrtku punog naziva: JGL North America LLC. Naime, u zadnjih nekoliko godina poslovanje JGL-a internacionaliziralo se na mnogim  tržištima EU preko raznih projekata i s različitim partnerima. Realizacijom projekta Latanoprost i europskom GMP certifikacijom, povezali smo se s partnerima diljem Europske unije, a ubrzanom realizacijom  vlastitih razvojnih  projekata te samostalnim vođenjem DCP registracijskih procedura u EU (istovremena registracija na nekoliko tržišta) otvorile su se i nove prilike za Licenciranje, točnije Licensing out aktivnosti čak i šire.

Cilj i smisao NY podružnice JGL-a je brzi iskorak na to specifično, veliko i nadasve atraktivno tržište, a u skladu sa JGL-ovom strategijom internacionalizacije i razvoja poslovanja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.